Roller ile Mezoterapi

Rollerın Etkisi Nasıldır ?

Normal şartlarda kullanılan cilt bakım ve antiaging etkili ürünler cildin yüzeyinde kalır. Oysa asıl etkilenmesi gereken yer cildin üst tabakası ile alt tabakası birleşim yeri ya da alt cilt tabakasıdır. Roller cildin üst tabakasına zarar vermeden alt cilt tabakasına ulaşan kanallar açar. Bu kanallardan DNA içerikli ürünlerin emilimi artar. Hem anti-aging ürünlerin etkisi ile hem de yara iyileşme mekanizmasını başlatarak kollajen doku gelişimi uyarılır. Bu etki ile lekelerin tedavisi, akne skarlarının azaltılması, yara izlerinin düzeltilmesi ve gençleşme sağlamak mümkündür.

Nasıl Uygulanır ?

Önce roller ile mesoterapi uygulama nedenimiz belirlenir. Cilt yapısı analiz edilir. Kullanacağımız rollerın derinliği belirlenir (0.25,0.5, 1mm) Öncelikle krem formunda anestezik krem uygulanır. Uygulama X ve + şeklinde tek yönde gidişler şeklindedir. Ortalama 30 dak sürer. Seanslar şeklinde uygulanır. Cildin ihtiyacına göre ilk 4 hafta hafta da bir kez, daha sonra 2 haftada bir uygulanır. En az 6 seans olacak şekilde belirlenir.

Uygulama Sonrası Nasıldır ?

Uygulamadan sonra hafif bir kızarıklık olur. 30 dak. içinde geçer. Özellikle yaz aylarında güneş koruyucu krem kullanılması önemlidir. Ciltte daha ilk uygulamadan sonra değişiklikler başlar, açık gözenekler daralır, yağ salınımı dengelenir. Lekeler azalmaya başlar. Akne skarları sığlaşır. Tüm seanslar bittikten sonra net etki ortaya çıkar. Yılda bir kez kontrol edilmesi uygundur. Gereksinime göre ek seanslar yapılması uygundur.
0 comments
Post a comment

EN RU TR
Scroll Up
Open chat
Yardıma ihtiyacınız mı var ?